Materiale abrazive

Suntem printre cei mai mari producatori din lume.

Despre Karbosan

Istoric si perspective

Karbosan

Karbosan a fost infiintata in 1967 in Istanbul, fiind pionier al industriei abrazive din Turcia. Inca de la inceput, preocuparea principala a fost calitatea produselor, siguranta in exploatare si satisfacerea nevoilor clientilor.

Astazi, Karbosan este printre cei mai mari producatori de materiale abrazive din lume, cu activitate de productie in doua mari fabrici din Turcia:
– Fabrica din Sekafoy, Istanbul, cu o suprafata de 41.000 mp si peste 450 de angajati, unde se produc abrazive cu liant: discuri pentru debitare, discuri de polizare si pietre de polizor;
– Fabrica din Velikoy, inaugurata in 2009, ultramoderna, cu o suprafata de 100.000 mp si peste 100 angajati, unde se produc abrazive pe suport: fibrodiscuri, role abrazive, benzi abrazive.

Aceasta structura permite deservirea pietei la nivel mondial, cu o gama completa de produse abrazive. Activitatile de export Karbosan au fost structurate pentru a satisface cerintele clientilor sai din peste 70 de tari distribuite pe 5 continente.

Istorie

Inca de la infiintare, in 1967, Karbosan s-a concentrat pe gasirea celor mai bune solutii  pentru cerintele din ce in ce mai diversificate ale clientilor proprii. In timp, a devenit deja o traditie pentru Karbosan sa lucreze cu partenerii sai ca o adevarata echipa pentru dezvoltarea tehnologiilor care sa permita productia de abrazive care indeplinesc cerinte din diferite industrii.

Profilux S.A.

Incepand cu anul 2014, PROFILUX S.A. este importator unic pentru produsele abrazive marca KARBOSAN. Oferim intreg suportul clientilor nostri precum si garantia produselor abrazive. Multumim Karbosan pentru increderea acordata.

Produsele sunt disponibile in toata reteaua noastra de magazine pentru comenzi, dar si pentru testare si validarea calitatii acestora de catre clientii din Romania.